En stemningsfylt arrangement

Den gamle fjellgården med sydvendte hytter holder høy standard med moderne fasiliteter. Her kan man nyte naturskjønne omgivelser i en behagelig atmosfære.

Gourmet mat

Egen kokk byr på utsøkt 3-retters gourmet middag, alt tilbredt på stedet. I tillegg til dette er det servitører som serverer og passer på at alt er som det skal.

Skjenkebevilling og bar

Det vil være mulighet for å få sjenkebevilling til ditt bryllup dersom dette er ønskelig. Det settes da opp egen bar, med telt og god stemning også ute på forplassen.

Musikk

Musikkutstyr er også på plass for å sikre en stemningsfull opplevelse både inne og ute. Det er også mulighet for lyd til band eller sang, for de som ønsker det.

Overnatting

Dersom det er ønskelig kan vi også ordne klargjorte senger til opptil 60 personer. Det kan da også serveres frokost på morgenen ved avreise dagen etter.

Vatnelian har utsøkte fasiliteter for ditt bryllup. Med sin usjenerte og luftige beliggenhet, har stedet store muligheter for aktiviteter både ute og inne.

Vatnelian har overnattingskapasitet for grupper med 100 personer. Låven har en modernisert storstue med plass til alle. På Låven er det også storkjøkkenfasiliteter som er velegnet til store grupper. Det er gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet til hyttene.

Screenshot 2020-01-30 at 19.10.58

Nyt de flotteste retter i godt lag

Vatnelian har utsøkte fasiliteter for sosiale arrangementer med større grupper.

Vatnelian fra oversiden_2048

Et idyllisk sted i skjønn natur

Med naturskjønne omgivelser er det duket for fantastiske opplevelser alle 4 årstider.

En samling på deres premisser

Gourmet

tre retter fra sesongens meny

Screenshot 2020-01-30 at 19.09.43

Egen kokk

Tilbredet mat i idylliske omgivelser

Screenshot 2020-01-30 at 19.10.38

fulldekket låve

Plass til opptil 70 personer

Screenshot 2020-01-30 at 19.22.45

Et unikt arrangement

Happy co-workers celebrating while company party and corporate event

I skjermet og idylliske omgivelser skaper vi en fantastisk ramme for deres store dag. Låven er egnet til samling for inntil 70 personer, mens Hovedhuset er mer intimt og egnet for servering av måltider i mindre størrelse.

Arrangementspakken

FB_prod_Vatnelian_Drone8_2048

Midt i hjertet av Telemark

Vatnelian ligger 3 timer fra Oslo, 1.5 timer fra Skien, og 2.5 timer fra Arendal. Med opptil 60 sengeplasser, fasiliterer vi for minnerike festdager dere sent vil glemme.

Ditt arrangement

på vatnelian

For mer informasjon: